20140923

HO HO HO HO HO HOLLLLLAAAAA!!!!!!!!!!!

HAAAAAAAAA HAAAAAA HAAAAAAATTTCCCHHEEEUMMMM!!!!!!!!!
oh hoi..~~
da berzaman dah tinggal blog ni..
bukan setakat bersawang, berdebu berhabuk bagai..
da tatau da nak describe apa ha..~
punyala lamaaaaaaaa xupdate.

sbenaqnya, kalo ikutkan banyak ja benda nak update..
tp tahap kemalasan nak menaip mengatasi segala-galanya.
entry dari tahun 2012, dok ada dalam draft smpai la da thun 2014 ni, x jugak publish.

Astaghfirullah al azim.. punya la malaih~


memandangkan dah lama sangat x update kan..
nak la kongsi perkara yang agak menarik yang berlaku dalam 2 tahun ni.

ok, pertama sekali, mari kita patah kembali ke tahun 2012.

kenapa tahun 2012..?
sb thun 2012, misi nak ke Korea dah berjaya dicapai.

ktorg pegi bertujuh~ ^^
my hanbok. *I called it instant hanbok*
Misi 2012, nk gi korea dengan beli hanbok da tercapai.
hahaha.. gigih btol bli hanbok walaupun hanya dapat instant hanbok je. 
kenapa panggil instant hanbok? sb hanbok ni guna zip je.. hoho..


trip pasal gi korea tu nanti2 la kalo rjin nak update. sbenarnye da byk lupa da pon.. al maklum la..da bertahun. haha..


ok.. next, 2013.
ok, thun 2013 ni agak spesel sebabnye, sebabnyeeee..??

sebab tahun 2013 la mula jatuh chentaaa dkt CNBLUE.
CNBLUE debut 2010. 2013 baru nak minat. haha.

tatau la cmne leh terminat kt CNBLUE.
kenal je nama CNBLUE seblom2 ni..tp xpenah pon nak care sgt pasal lagu2 dorg.
dengar pon gitu2 je..
tgok si yonghwa dgn jonghyun tu berlakon drama.
tapi mcm xde efek yg kuat utk minat dorg.
sebabnya minat MBLAQ.

tapi dah nak dijadikan cerita, mungkin sb MBLAQ lama sgt menyepi..
cuba-cubalah layan lagu CNBLUE plak.
kebetulan mase tu dorg baru comeback dgn lagu I'm Sorry tu.
layan punya layan trus MELEKAT!
amik!!!

tengah2 fefeeling CNBLUE, tup-tup, dapat tau dorg nak buat world tour Blue Moon.
and the best part~~~~

MALAYSIA termasuk dlm senarai.
oh hoi!!!
tetiba tahap kegembiraaan luar biasa datang menyusup kalbu.
*ok ayat merepek*

and~~~

yeahhh!!! I bought the ticket to go to the concertttt!!!!!

view from my seat.
after the concert, I fall in love with CNBLUE. hoho..
sebab lepas tgok dorg perform live, mmg respek kt dorg berempat ni.
tak boleh nak terangkan camne. tp kena la gi sndiri. baru akan faham.
ingt lagi mse da abes, xkluar dari stadium da cakap dengan ecah eonnie, "kalo dorg dtg lg, kita pegi eh" 
mse tu jugak la first time jmpe dgn ecah eonnie. seblom ni dok spazz dkt twitter je.. hihi..
details pasal concert..? later.


and tahun 2013 jugak, dapat pegi USS.

pegi dengan ecah eonnie jugak.. ^^

Nak jugak amik gmbr kt globe tu~~

















me with ecah eonnie! weee~~





















Gigih jugak nak amik gmbr Merlion ni walaupun da malam.
















al-kisah pasal USS ni pon nanti2 la cerita kalo rajin~ hahaha..




ok. then masuk plak tahun 2014.

ini tahun menggila.
kenapa..???

menggila dekat CNBLUE.
demam Blue Moon tu amik masa gak la nak pulih.
and this year, CNBLUE buat lg tour.
CAN'T STOP tour.
mmg btol2 CANT STOP.
tau kenapa..? 
sebab dapat tau dorg pegi Singapore utk tour tu.
and.....


freebies from the fanclub. I love them!




















view from my seat
















ok. agak jauh dari stage. tapi nak buat cmne kan.. mse tu tgh xde bajet.
jadik dapat tgok dri jauh pon ok la..~~
paling best sb dpt dgr Jonghyun nyanyi Teardrops in the Rain LIVE!!
terharuuuuu betul mse dgr sb fav song!! 

and memang betul2 CANT STOP
bila...




















yeap! pegi jugak CANT STOP kt Stadium Negara.
kali ni lg best sb beli rock zone.

sb dpt tgok dorg dekatttt!!!!

yonggggg!! 

CNBLUEEEEEEEE!!!!
























sbenarnye xde la dekat sgt.
tp sb boleh zoom kan..
details pasal concert mls nk story sbnye kat newspaper, internet sume banyak crita pasal dorg ni.
yang pasti, pegi sndiri la utk tgok and enjoy  their live performances.
 
CNBLUE JJANG!
DAJUKJA, YEAH!!!


ok. abes la cerita pasal dua tahun.
details sume pasal trip ke cncert ke, kalo rajin nt mungkin la akan diblogkan.
kalo rajin. hihi..

ok, till then.
annyeonggggg~~~~