20110331

PERIUK PA'AN..~~

HELLO! HELLO!!

eh..dua entri plak untuk harini..
saje..harini rajin terlebey..~

ok..nak perkenalkan HARTA paling BERHARGA dalam hidup sekarang ni..~~


TADAAA!!!!



periuk serbaguna...! cap AYAM..~ eh..xda eh...cap EMPRESS...
ok..periuk ni mmg sgt best la..!

apa yg best periuk ni..??


MARI KITA TERJAH!

satu: ANTI LEKATAN... dlm bhsa yang lebih glemer nya..non-stick..
jadi..kalo nk goreng telur..xyah pkai minyak...
wah! baguskan...bagus untuk kesihatan anda juga..~~

dua: tidak memerlukan TONG GAS yang besar gedabak..kerana dapur ini menggunakan elektrik...jadi bersedia untuk bayar bil letrik lebey sket la..~~

tiga: boleh digunakan untuk memasak la...~ nama lg dapur..takkan untuk update blog kot.!


ok..sekian sahaja...al-kesah periuk....
eh2 jap...
kesah periuk ni sbnrnya berkaitan ngn entri sebelum ni..


periuk ni amat PENTING untuk mengelakkan diri dari menggunakan barang2 'manusia' tersebut..
jd..saya tidak perlu kesah dengannya kerana saya ada DAPUR saya sendiri..! yeay!!!

JUTAAN BILLION TERIMA KASIH kepada IBU TERSAYANG sb hadiahkan periuk ni buat anakmu yang masih tidak bergaji ni..~~ (tbe2 mode terharu..~~ (=.=')



ha..ada nmpk x apa yg kt dlm periuk tu..??
ya!! itulah makanan tengah hari saya..~~

PARATHA istimewa dari KRAFT..! tett..!!
paratha segera ja pon.! saja nk bg UP sket..~~


memperkenalkan...hidangan tengah hari saya..~~



roti paratha + epal hijau + semug vico suam....
lapik perut sebelum pergi ke..~~~



















jeng jeng jeng..!!!





yeap! tempat menghilangkan serta melemaskan segala ke'tensen'an...
padahal x tensen pon!!!

Kolam Renang Awam Kiara..~@Bahau N9...

kolam ni tmpt yg dituju tiap2 petang..
maka tidak perlu untuk menghadap muka 'manusia' itu.~~



ok..~~da abes..~~



1904's lalala: saya tidak menjadi diri saya ketika berada di 'rumah ini'....sekian harap maklum~

4 comments:

Ayu~Emma said... Reply To This Comment

bgsla paan dah jumpe swimming pool tu..release stress skit ^^

[MiSs1904] said... Reply To This Comment

@Ayu~Emma

eonnie....~~~sgt2 release!!! bila da abes swim tu...wahh..gembiranya..hilang sume masalah..! ^^

l.a.d.y.b.o.s.s said... Reply To This Comment

paan diet ok! hehehee

[MiSs1904] said... Reply To This Comment

@l.a.d.y.b.o.s.s

ye...cuba untuk mengurangkan berat badan~~ ^^ hehe.amalkan diet yg sihat..!