20110521

mari membaca..~

Assalamualaikum..~


pa habaq suma..?
ceq harap hmpa suma sehat la noh..~~ ^^


la ni mood nak balik utagha...
ceq rindu nak balik umah..
smggu ja lagi.. ya! seminggu ja~~



buat pengetahuan semua..
ceq masih lagi xdapat gaji..
xpala..ceq sabaq..
tapi dalam dok xdak gaji tu..
ceq dan lagi shopping..

tapi ceq beli buku la..~


ni buku yang ceq baru beli..











sutera bidadari tu..ceq xbukak lgi..
dok elok dalam plastik...


kasih yang suci tu..
ceq da abes baca..

ada sebab pasai pa ceq beli 'kasih yang suci' tu..

sebab utama...
ada drama kat tv3 tajuk nora elena..dia adaptasi dri novel ni..
plakon utama Aaron Aziz..
ok..ceq mmg suka tgok Aaron Aziz ni..
pa lagi...
kalut la nak crik novel asai...
kwn2 ceq suma ckp novel dia best!
bukan senang nak dpt novel ni..

pi Popular..xdak...
pi MPH pon xdak...
dari Jusco Seremban 2, pi plak kt Terminal 1...

pi la kt satu kdai Uncle ni...
tu diaaaaa...punya banyak novel..
siap bercampoq!
JENUH nak carik....
pastu saja la tanya Uncle tu..

"ada x novel tajuk kasih yang suci?"

uncle tu pon stat selongkaq rak2 dia..

sementara tu..usaha gak crik kat rak2 len..
kot2 la jmpa...


pastu da xlarat nak carik dah..tunggu la kat uncle tu..

tup..tup... dalam hati ni dok kata..
adala...adala..please~ please..~~


tangan uncle tu dok raba2 dlm ruang bawah rak tu..

skali..


yeay!! ada!! sukanya..
sekali banyak uncle tu bawak kluaq!!

suka gila..!!


watak SETH sangat menarik minat ceq!!
siyes~~~
sapa yang suka angan2..
nak dapat suami yang SUPER romantik..
sila la dapatkan novel ni eh..~

kalo tgok drama...buat masa ni xpuas hati sangat..
sebab watak SETH dalam drama agak kaku..~
xmacam yang dalam novel..

Aaron Aziz sebagai SETH tu da kena dah...
tp mgkin sebab penulis skrip bukan penulis novel asai yang buat..
jadi...agak kureng di situ..~

tapi besala..nama lagi adaptasi 'longgar'..
layan Aaron Aziz suday~ haha






la ni baru nak baca Rayyan Fantasi..
tapi xabes baca lagi..~~
xtau pasai pa lmbt ngat nk abes baca..
haishh!!





selamat membaca buat semua..~~









1904's lalala: SETH oooo.... SETH....untung sungguh Nora Elena.. :P



4 comments:

Nurzahira said... Reply To This Comment

same here..rayyan fantasi x baca2 pon..tggl pnya lama...nvel bru beli yg tebal pun dh abes baca...
not so in the mood to Rayyan fantasi...

[MiSs1904] said... Reply To This Comment

@Nurzahira

cter mcm byk ayat yg berulang2..mcm bosan lak...huhu

Nurzahira said... Reply To This Comment

tu la pasal..cte dia ni mcm xbpe best mcm dlu2...plg minat trilogi yg sunan tu...haha

[MiSs1904] said... Reply To This Comment

@Nurzahira yeap..tp ak xbc lg cinta sufi ngn sutera bidadari..da bli tp xbc lg..