20110405

Saengil Chukahae..~~~

"Saengil Chukahae~~"
yeap...ni lah ayat yg selalu digunakan utk ucap besday kengkawan..
dan balasan yang slalu dapat..



"Bahasa apa ni.?"
"Pe maksudnye..?"




kalo yg peminat korea tu...

akan balas..


"kamsahamnida"
"gomawo"..





Saengil Chuka Hamnida..utk formal punya ucapan..~

kalo yg saengil chukahae ni kurang formal sket la..

paling tak formal "saengil"~~

banyaknye bebel pasal ucapan besday nih!



sebenarnya..


entri ni khas buat my best friend..
AMIRA FARZANA~~


yeap..mmg sebelom2 ni..

xpenah cter pasal kengkawan kat sni..
saje je..xnak cter..~~




Kehadapan Cik Amira Farzana..
saya, tuan empunya 1904's zone...
mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran yang ke 23..
23..?xadil la ko baru 23..ak nk masuk 24..~
xpe2..ko bertuah sb ko dak lompat..



siapa dia Amira Farzana ni..?
nape perlu sampai ada entri pasal dia..?
OK2..~~

meh nak kenalkan dia...
ni la Amira Farzana..


pic credit to FB mira..~ ^^

kitorg pnggil dia Mira ..~~
eh, Mira malu la plak..!

ok2..ni Mira..


yeay! Mira dpt kek!!
*pic credit to FB azrin.. ^^



nak ucap besday pon smpai kena ada entri khas..?
memang la..
sebabnye..kitorang da stat kawan dari tingkatan 1 lagi..
mase tu umur 13 thun..tp ko 12 eh Mira..~~

ktorg sesama budak baru masuk sekolah..
ktorg tu... aku dan diriku, azrin dan mira..
bermula dari ting.1 smpai la da abes skolah...
smpai la skarang..
kotrg still lg contact..
mmg la skrg da agak jarang2 contact..
da lama sangat x lepak sesama...
tp stil jugak tanya kabar...wlaupon jarang2...


weh! siyes ak rindu nak gayut lelama mcm zaman skola dlu..
tp bila pk2 balik...nak borak pasal ape eh..??
heran kan..zaman skola dlu leh gayut punya lama..
padahal kat skola da jmpe..~~
isk3..~~




Ok2..da mula mengarut di situ..~


papepon...
Happy Birthday dear...
wish all the best to you..~~
do your best in your final sem~~
^^

with lots of love..~~
PA'AN DI SINI!! ^^
xoxo






1904's lalala: Mode terkenang zaman dulu kala..~~ =.='

5 comments:

mira_miracle :) said... Reply To This Comment

awwwww terharu sangat! thanks my dear friend! :) rindu nye zaman dulu2.dapat borak & lepak selalu.huhu.ape2pun i miss u guys soooooo much! harap2 nanti kita dapat jumpa lagi & lepak lama2 macam dulu.kita buat sleepover lagi best kot.hehe.neway sayang ko sangat! mmmuahhh!
XOXO

[MiSs1904] said... Reply To This Comment

@mira_miracle :)

HB tau!! nt kn sleepover gak..xkira..kena plan bg jdi..! ^^

AzrAIn@rAIn@azrinrasid said... Reply To This Comment

Happy Birthday Mira sayang...ehehhehe

waaahhh siap ada entry khas lagi nih...ehehhehe...

aku pon ada jugak...tp dok save je dlm draft tu...x sempat habis tulis lagi...

[MiSs1904] said... Reply To This Comment

@AzrAIn@rAIn@azrinrasid

jpgi ak intai ko nye entri..ak xsmpat jenjalan kt blog ko lg..~~ ^^

Anonymous said... Reply To This Comment

apa yang saya cari, terima kasih