20101118

TAG from Zahira Cayang~~

Trimas banyak2 buat ZAHIRA yang telah sudi menjadikan saya org pertama dlm list beliau utk menjawab tag yg berikut.....


1. Apa benda paling penting dalam hidup anda?

Benda kan..bukan orang..? bendanya ialah LAPTOP, EXTERNAL HARD DISK, HANDPHONE


2. Benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri?

But yang chumel~~ (beli utk dinner and dipakai utk berjalan2)


3. Dimana tempat korang nak langsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang?

DEWAN yang bertemakan HOGWARTS..wahahaa... xde la..itu tipu..

Tempat : Dewan

Tema: sbnrnyanye tema ni ikut kaler ke ape..??jwb suka ati je la eh...tema ala2 garden based kaler2 pastel yang chumel...mcm baby blue+white...baby blue+baby pink ke...haha *mode berangan di sini*


4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?

Oh semestinya YA bersama watak-watak cerita Korea yang menarik hati..tettt..!!

Jawapan sebenarnya, TIDAK! Saya masih SINGLE dan AVAILABLE....(mcm promo plak) hihi


5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

Selagi hayat dikandung badan..~~~ (perghh..da macam lagu)


6. Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?

Maid Maiden Tuesday (komik karya Kaoru) *eh,xbca pon lagi..*


7. Antara mak ayah korang , mana yang korang lebih mesra?

IBU saya..~dialah segala-galanya...ngan ayah pon ok je..tp lebih mesra ngan ibu..


8. Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?

Bakal suami *bluwekkk..muntah hijau*


9. Adakah korang basuh baju korang sendiri?

YEAP2!


10. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?

Korea Selatan dan Jepun


11. Pilih salah satu , peluk atau cium.

Pilih satu je..?? isk..! nak dua2..! hahahah..

Cium..la la la la la la~~~~


12. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda.

Bukan ahli sihir (mode Harry Potter)

Bukan vampire (mode the Vampire Diaries)

Manusia yang baik hati.. la la la la~~ (tbe2 ingt Oh Ha Ni dlm Playfull Kiss)


13. Benda yang korang sayang sangat dalam hidup korang ?

semua bnda yng dibeli menggunakan DUIT..DUIT tau D.U.I.T....

hadiah yang diterima....


14. 5 lagu yang paling korang suka n slalu dengar :

Love Like This by SS501 (Korean Song)

Love Song Korean Version by Rain

One Better Day by MBLAQ (Korean Song)

I'll Be Back by 2PM (Korean Song)

As A Man by GUMMY (Korean Song)

15. 5 blogger yang dipertanggungjawabkan utk jawab tag ini :

tafadh

cik ND

kyu

kak ma

izuan

3 comments:

luvYOU said... Reply To This Comment

1st tym kne tag !!!
tq paan :)

[MiSs1904] said... Reply To This Comment

sme2..~~ :)

♥ kyu said... Reply To This Comment

http://redskyim.blogspot.com/2010/11/menjawab-persoalan-dan-kekeliruan-dari.html